Laihdutus

Intuitiivinen dieetti onkin ratkaisu ikuisiin dieetteihin kyllästyneille, siinä se hylkää he kaikki. Himo ei viriä. Varsinkin jos tulee olemaan vuosia niukemmalla ruokavaliolla, on tärkeää kiinnittää huomiota luuta säästäviin elintapoihin jo samantien laihdutuksen alussa.

Rankka kokemus käsitettiin olevan, jonkinlainen seitsemän viikon rupeama. Runsaskaan liikunta ei pakosti auta suinkaan pudottamaan painoa, jospa samaan aikaan syödään sekä juodaan suuren määrän lihottavia herkkuja ja juomia. Silti moni ei saa aikaiseksi, että söisi noita hieman enemmän vai edes suositeltavan puoli kiloa päivässä. Tällä reseptillä käsivarsiin voi ryhtiä jo muutamassa päivässä, lupaa liikunta-asiantuntija Katarina Woxnerud.

Kesällä ois ihanaa pukeutua keveisiin hepeneisiin ilman häpeää veltoista käsivarsista. Lihaskuntoharjoituksen päästä proteiinia pitäisi olla välittömästi lihasten saatavilla, jotta lihaskudosta hajottava tila saadaan muutettua lihasta rakentavaksi. Rasvaton piimä ja vähäkaloriset valmiskiisselit ovat myöskin positiivisia nälän tunnelman häivyttämiseen. Syö vähemmän hiilihydraatteja joten mm.

Toki jos ei mitään muuta jahka kaikki onkin nyt sikäli lystiä, niin siinä ei laihdu. Tuntuuko se liialta? Tämä  ei ole tätä, kunhan syöt mikä kerta vain kohtuullisesti ja muistat syödä minkä kerralla oikeassa suhteessa hiilihydraatteja (kasviksia, hedelmiä sekä /tai vihanneksia) ja proteiineja (valkuaisaineita).

Laihdutus keinot

mittaa pohje vaikkapa 10 cm polvilumpion alapuolelta). Me ruokavammaiset ollaan myöskin niin taitavia huijaamaan, niin että joku syö pizzansa joko ultrakevyenä sekä syökin tätä silloinkaan tappiin asti, tai silloinkaan niinkuin minä, kalliit luomu juustot päällä sekä kuvitellen jotta kroppa saa siitä vaan niitä ravinteita, kalorit onkin sivuseikka.

Myös ja lähipiirin että tuntemattomien reaktiot pariskunnan tähdittämään jaksoon ovatkin olleet positiivisia. He laittoivat sivuun mikä päivä vitosen täten yhden askin hinnan, sekä lähtivät vuoden kuluttua näillä rahoilla lomalle Brasiliaan.

Laihdutus sekä ruokavalio

Noudatetaan toisin sanoen käytännössä jotain mystistä “kuuria” ottamatta ensin selvää, joihin juttu perustuu, onko siinä mitään järkeä sekä onko tulos varmemmin haluttu. Mikäli haluat laihtua, kiinteytyä tai pysyä kondiksessa, sen eteen pitää tehdä töitä. Tässä vaikka kandee muistaa tämä juttu, että liikunta tulisi olla sellaista joka ei oo vastenmielistä ja mitä yleensäkin jaksaa harrastaa pitkäjänteisesti.