Laihduttajalle vihreä kahvi

Puteli toisin sanoen riittää vähintään 5 viikon kuuriin. Tuotteen luvataan vähentävän nälän tunnetta. Vihreät kahvipavut ovatkin yksi tutkituimmista ainesosista tän tovin laihdutusvalmisteiden markkinoilla sekä vihreä kahvi on saavuttanut merkittävän suosion laihduttajien keskuudessa edullisen hintansa, ilmeisen hyvien tulosten ja vähäisten sivuhaittojen vuoksi.

Vihreä kahvi vaikuttaa reippaan markkinoidulta tuotteelta, mikä puolesta puhuminen on iisiä, että tieteellisiä tutkimuksia käytössä ei oo. Kun glukoosia ei ole riittävästi antamassa energiaa, elimistö alkaa muodostaa sitä rasvasta, tällöin rasvakudos palaa ja laihtuminen rupee. Vihreä kahvipapu uute on hyvä klorogeenihapon lähde, jokavähentää glukoosin imeytymistä ruoansulatuskanavasta. Ensimmäisessä päivässä ihmiset laihtuivat 1 kg, vain se käsitettiin olevan vasta alku.

Ne saivat erinomaisen hyviä palautteita lääkäreiltä. Monilla meistä onkin huonoja kokemuksia painonpudotuksesta ja eräät lähes kokevat tän omalla kohdallaan 100% mahdottomaksi. Se estää glukoosin imeytymistä suolistosta ja sen varastoitumista rasvana rasvasoluihin. Vaikutuksia on useita: -yleinen jaksaminen lisääntynyt. Tämä kaikki CGA-hapon ansiosta, mitä esiintyy vain vihreässä kahvissa.

Viimeisin silmääni pistänyt laihdutustuote on vihreä kahvi -kapselit. Vihreä kahvi myöskin piristää tehokkaasti, sisältää merkittävästi elimistölle hyödyllisiä antioksidantteja sekä nopeuttaa aineenvaihduntaa. Vihreä kahvi vaikuttaa olevan tavallinen ihmeterveystuote, joka tehosta ei oo ainakaan vielä näyttöä. Vihreä kahvi onkin eräs enimmäkseen tutkijapiirejä viime aikoina kiinnostaneista ainesosista. Sain myöskin tietää, että muun muassa miljoonasta ruususta laulanut, venäläinen viihdelaulaja Alla Pugatšova laihdutti nimittäin yli 50 kg kyseisten kapseleiden avustuksella.

Mistä ostaa vihreä kahvi

Ja kilokaloreita laskeville tiedoksi, että yhdessä kupissa vihreää kahvia onkin näin 40 kilokaloria. Kahvipapuja kuivatetaan auringossa sadonkorjuun kuluttua muutamia viikkoja kunnes kahvipensaan hedelmä kuivuu ja aukeaa. Sen sijasta kahvipavut kuivataan,kunnes kahvipensaan hedelmä kuivuu sekä aukeaa.

Vihreästä kahvista tehtyjen tutkimusten pohjalta kahvin onkin puhuttu pienentävän toisen muassa näläntunnetta sekä jeesaa tän myötä pysäyttämään lihominen.

Vihreä kahvi ja vihreä tee

Kuukaudessa paino voikin kuulemma pudota pelkän vihreän kahvin läpi lähes 5-10 kg. Valmistetta ei suositella käytettäväksi raskaana oleville sekä imettäville äideille. Kapselien toiminnan salaisuus löydettiin Scrantonin osavaltionyliopistossa, USA:ssa.

Mistä ostaa vihreä kahvi

Koska tämä hajoaa korkeassa lämpötilassa, tätä ei löydy paahdetusta mustasta kahvista. Laihdutusvaikutuksen lisäksi, vihreään kahviin sisältyvällä CGA-hapolla on bakteereja tappava vaikutus (se toimii erinomaisesti nielutulehduksen hoidossa), se alentaa verenpainetta sekä vähentää selluliittia.

Selailin verkon keskustelupalstoja sekä blogeja vihreää kahvia silmällä pitäen ja huomasin, niin että suomalaiset ovatkin tilailleet kapseleita suurten lupausten toivossa. Tuotetta ei suositella alle 15-vuotiaille, yli 70-vuotiaille, raskaana oleville, imettäville, vai koefiiniyliherkille henkilöille. He eivät ikinä nähneet mitään sellaista. Green Coffee -kapselit tosi nopeasti tulivat suosituiksi laihduttavien kansan keskuudessa.

Miksi toisin sanoen antaa krediitit pillereille, jahka onnittelun aito kohde löytyy peilistä? Vihreä kahvi onkin eräs enimmäkseen tutkijapiirejä käynnissä olevan aikoina kiinnostaneista ainesosista. Tuotteen luvataan vähentävän nälän tunnetta. Joissakin tapauksissa se voi melkein pienentää diabeteksen riskiä. Ihmiset jatkavat usein syödä niidä ainoastaan yhden purkin verran, tällöin mahdolliset haittavaikutukset jäävät (onneksi) huomaamatta.

Vihreä kahvi vaikutukset

Kontrolloiduissa kliinisissä tutkimuksissa tutkijat vahvistivat uusien kapselien tehokkuuden ja löysivät, mitä aiheuttaa sikäli äärimmäisen nopeaa laihduttamista. Tuotteen täytyisi vähentää näläntunnetta sekä auttaa tätä avustuksella laihtumaan.

Vihreän kahvin valmistuksessa kahvipapuja ei paahdeta kuin perinteisessä kahvinvalmistuksessa. Kapselit on totaalisen kasviperäisiä tuotteita, eivätkä kapselin kalvo pidä sisällään liivatetta.