Laihdutus keinot

Liikkumismuodoista parhaita ovatkin luita rasittavat kävely ja hölkkä jospa vaan polvet kestävät;) Ilmeisesti liikunnalla aikaansaatu lihasten vahvistuminen lahjoittaa myöskin luille lujuutta. Toisaalta matalakaan vaakalukema ei välttämättä meinaa alhaista kehon rasvaprosenttia. Kylläisyyden tunteena pidetään myöskin jolloin herkästi sitä, jotta vatsa on täpötäynnä, minkä ohjaa syömään lisää kuten olisi tarpeen. Ja sehän on ihan totta.

Syö. Kalorivajeen luominen kaksi tapaa. Kaiken lisäksi liikunnasta tulee hyvä olo. Yli puolella ylipainoisista onkin heikentynyt sokerinsieto joten insuliiniresistenssi.ja jollain tavalla useammalla metabolinen oireyhtymä. Silloin insuliinisi vaan nousee sekä lopulta et saattaa hillitä syömistäsi.

Menin lääkäriin tämän tähden, niin että epäilen kilpirauhasen vajaatoimintaa. Uiminen on myös ylipainoiselle hyvä liikuntamuoto, siinä vesi kandee, tällöin nivelet eivät rasitu. Lupaa itsellesi palkinto hyvästä laihdutusjaksosta. Vaikka gramma päivässä, mutta pysyvästi! Hyvä kun kommentoit tuskin olit ainut jonka tätä mietti.

Kun se sujuu kevyesti, voi ruveta kokeilemaan vauhdin lisäämistä, intervalleja taikka eri sorttisia lisätehoa tuovia varusteita.Iltalehti kertoi maanantaina alle 20-vuotiaasta naisesta, joka laihdutti puolessatoista vuodessa 73 kiloa. Normaalipainoisessa naisessa onkin rasvaa 25 prosenttia. Kehuja rohkeudesta ja hurjasta laihdutustuloksesta onkin saapunut vastaan merkittävästi, myös ventovierailta esimerkiksi kaupassa.

Hyväile tätä sekä nauti tän kaunistumisesta ja vahvistumisesta. Mä aattelin niin että asialle on pakko tehdä jotain. silloin kun onkin pohjalla, eivät hiusten kunto, lohkeilevat kynnet taikka suonikohjut tarkoita mitään. Tilalle kasviksia ja rasvaa! Toki hiilihydraattejakin täytyy olla, vaan ei sikäli paljoa kuin mihin suomalaiset normisti ovat tottuneet. Lihavuus onkin hormonihäiriö.

Harvalla on itsekuria moiseen, sen osoittavat tutkimustuloksetkin. Sekä aikaisemmin liian pienet, jotta ennen sopivat vaan laihtumisen vaikutuksesta liian isoksi käyvät vaatteet ovat positiivisia mittatikkuja. Ja jotta tämä loputon ”lenkkeily”, mitä monet laihdutustarkoituksessa harrastavat hampaat irvessä, ei hyödytä välttämättä yhtään, enemmän ei oo enemmän. Säännölliset ruoka-ajat ja kunnon suomalainen ruoka pitävät nälän loitolla ja mielen vireänä.

Laihdutus keinot

Osa puolestaan pykee laihduttamaan, mutta tulokset eivät ole pysyviä.