Talvimuodin takki ovat mahtavina verkossa

Jean Paul Gaultier todisti, että kun bisnestyyliseen asun kruunaa herkällä pitsillä, toimistotädin tyyli taipuu viehkeäksi. Ainakin 60 asteen konepesun sekä lingon. Nahkatakin sovittamisessa pätee sama sääntö kuin jakunkin: päätä, aiotko pitää takkia kiinni vai auki. Jostain kumman syystä tämä kovin pelkistetty ja peittävä pukeutuminen ei enää häiritse, ainoastaan pidän tätä vielä melkein mielenkiintoisena ja mystisenä.

Se on kummalla tavoin hyvin lämmin siinä kun tarvitaan, vain ei sentään koskaan liian kuuma. Hermésin yksinkertaisen upeassa ihanuudesta ei löydy kauluksia eivätkä taskuja. takit.fi/. Takin vetoketjun kanssa kävi jälleen kerran sikäli, ettei vetoketjulaatikosta löytynytkään tätä sopivaa vetoketjua vaikka noita hyvinkin onkin laatikollinen! / http://www.takit.fi/ / Tässä yhdellä iskulla ja Matroskinin toivoma jääkaapinovi (hyvin tylsä, pahoittelen), sekä ole malli omassa kuvassasi-pläjäys.

Se käsitettiin olevan minulle siinä suunnilleen tän verran kuin sama ois euroissa nykyisin. Testin huonoin takki, Killtec käsitettiin olevan testaajien mukaisesti ulkoilutakin irvikuva. / takit.fi/ / . Takki onkin yläruumista suojaava vaatekappale. Näitä on takin pituus ja napitus. Villakangastakit ovatkin tietenkin yleensä elegantteja sekä muodikkaita, vain nyt näkyy huomattavasti myös aivan toppatakkeja.

Jämäkkä vain taipuisa nahka on luonnollisen näköinen sekä kestää vuosia. Ajatus kiehtoo. Ota mallia Givenchyn mallistosta. Nuo muoviset taskuyksityiskohdat tuovat takkiin sitä jotakin, vaan ne saa halutessa käännettyä taskuun piiloon. Yllä olevassa rotsissa lintukuosinen kanvas on hallitseva ja tummansinistä vakosamettia onkin yksityiskohdissa.

Takit netissä

Olen löytänyt suuri määrä laadukasta, suomalaista tuotantoa olevaa takkia kirpputoreilta ja kierrätystavarataloista pilkkahintaan. Taitavissa käsissä vanhasta jakusta muokkaantuu mielenkiintoinen kun työstät takin helman veistokselliseksi ja ompelet reunoihin leveän kanttinauhan satiinista.

Vyötäröäsi voit korostaa pukeutumalla takkiin, missä onkin solmittava vyö. Tärkeää onkin, että ei takki kinnaa lantiolta vyötärön korostaminen tikkauksilla vai vyöllä pääntie mielellään V Tiimalasivartaloinen välttää takin valinnassa poikkiraita- ja voimakas ruutukuosi paksut, jäykät kankaat pieni pääntie pussimainen, puhallettu linja voimakas A-linja, joka piilottaa vyötärön suora, muodoton linja rintava tiimalasi valitsee takin, missä ei ole rinnan kohdalla leveitä kauluksia, taskuja vai tikkauksia.

Pelkistetty sekä ohut. Minusta täytyisi hyvä itsensäpaljastelija – eihän takin alla olevilla vaatteilla ole oikeesti mitään virkaa? Molemmat rotsit ovatkin miesten sampleja Holiday 2012 -mallistosta. Taitavat leikkaukset taikovat muodokkaan varjokuvan myös suoravartaloiselle.