Laihdutus keinot

Opettele tunnistamaan nälkä ja tottele tätä. Vain viisi sadasta laihduttajasta pääsee pysyvään tulokseen perinteisten ruokavalioja liikuntaohjeiden avustuksella. Otatuta puolisollasi taikka luottoystävälläsi valokuvia laihdutuksesi eri vaiheista Muista, jotta valokuvissa sekä videolla henkilöt näyttävät tutkitusti lihavammilta kuten on oikeasti!!! (Ei ole urbaanilegenda, liittyy perspektiiviin, minkä kuvat latistavat).

Iltaisin heikkoutena ovat leivät mitä syön reilusti ja pähkinäsuklaa, useimmiten snickersit mitä käy syötyä jopa joka ilta. silloin kun on pohjalla, eivät hiusten kunto, lohkeilevat kynnet tai suonikohjut meinaa mitään. Silloin insuliinisi vain nousee sekä loppujenlopuksi et voikin hillitä syömistäsi.

Tilalle kasviksia sekä rasvaa! Toki hiilihydraattejakin joutuu olla, mutta ei sikäli paljoa kuin joihin suomalaiset yleensä ovatkin tottuneet. Ja niin kun mie päätin olla kunnolla (nauraen, ylpeyttä äänessään!) näissäkin juhlissa, vaan katsokaa nyt! Taas otin täytekakkua (!) vielä uudemman kerran. Rakas, sinusta onkin putkahtanut pullukka -sarjassa nähtiin neljännessä jaksossa laihdutus suoritus, minkä sai lähes sarjan personal trainer Jenni Levävaaran vaikuttuneeksi.

Laihdutus  keinot

Dipit: Nojaa käsilläsi penkkiin, sängyn reunaan vai johonkin muuhun korokkeeseen. Jos olet hyvinkin huonokuntoinen, aloita ensin vaikka 45 minuutista. Syö vähemmän hiilihydraatteja elikkä mm. Heti leimataan ties kuitenkin miten voikin olla. Ennen kaikkea: vietä merkittävästi aikaa oman vartalosi kanssa. Myös muut vitamiinit ovat tärkeitä. Joku uskoo omaan selitykseensä, usea tietää itse sen olevan pelkän verukkeen, vain tuntee olonsa paremmaksi voidessaan sanoa olevansa ylipainoinen tästä taikka tuosta syystä.

Laihdutus helposti

Kuituvalmisteet ovatkin suureksi avuksi, koska niiden liukeneva kuitu muodostaa suolen limakalvon nukkaan verkoston, mihin ravinnon seokerimolekyylit tarttuvat. Nopeissa laihdutus dieeteissä onkin monesti se riski, jotta niiden kuluttua paino ei pysykään kurissa ja rajut kuuri voikin tuoda lihaksia. Silloin hyvinvointiohjeet tuntuvat höpötykseltä. Syön myöskin merkittävästi kasvisja juuresruokia: keittoja, kasvislasagnea, kasvispatoja ja kääryleitä. Syö myös päivittäin vesikrassia, parsakaalia, kukkakaalia, lehtikaalia sekä muita kaaleja.

Onnittelut hyvästä päätöksestä! (erään kuntosaliyrittäjän sanoja siteeraten — henkilö toisti fraasin ainoastaan noin 14 kertaa jahka menin ensimmäistä kertaa hakemaan salikorttia!) Vuosittain monet suomalaiset harkitsevat laihdutuskuurin aloittamista, mutta eivät sittenkään pääse tuumasta toimeen.

Comments are disabled