Mistä kengät?

Kolmen viikon kuluttua tyttäreni sai kenkänsä takasin. Puhdistus tapahtuu mokkaharjalla. Ihannetilanteessa moderni muutama on jalassa hieman kiristävä. Myöskään kantapää ei nykytietämyksen mukaisesti tarvitse jäykkää tukea. Jos sinulla on isot jalat, vältä varsin korkeita korkoja. Tilaaminen on helppoa, nopeaa sekä turvallista. Tuhannet ja tuhannet painonnostajat ympäri maailmaa tuskin ovatkin väärässä. Pyöreäkärkiset kengät lyhentävät jalkaterää, täten sellaiset kengät sopivat reippaan isojalkaisille naisille.

Kumisaappaiden kirjo onkin laaja: saatavilla on perusvärien lisäksi sikäli kukka-, pallo- kuten raitakuosisiakin kumppareita. Jalkasi koko sekä muoto. Ja jahka muistaa käyttää nahkaan sekä mokkaan suoja-aineita, saa kengille isompi määrä käyttöikää, Malja muistuttaa.

Eli siis jo aikuiselle 185cm pituiselle miehelle. Yksi tyylitietoinen ja laatuun panostava kenkämerkki on kuitenkin lukijan vinkkaama Trickers, joka sivuilta ei valitettavasti löydy kenkien hintatietoja. Niiden muovimateriaali onkin iisi täytyy puhtaana, eivätkä se kovetu pakkasellakaan. Mikäli haluat tinkiä budjetissa, pärjäät vallan ihanasti iskunvaimennetuilla lenkkareilla ja sivuttaistuetuilla sisäpelikengillä.

80-luvulle tultaessa kengät mataloituvat ja urheilumuoti sekä kirkkaat sävyt oli suosittuja teemoja. Mielenkiintoinen selitys onkin myös kenkien heittäminen merkiksi reviirien rajoista, joka tietyllä tavalla tukee omaa ajatustani kaupunkitilan haltuunotosta.

Kokeile, onko kengän pohja tarpeeksi joustava joten ei totaalisen jäykkä. Meillä voit toisin sanoen tuntea todellista yksilöllisyyttä kenkävalinnoistasi, eikä nimenomaan sinun kenkäsi kävele vastaan jokaisessa kadunkulmassa. Remmikengät esittelevät usein ihanan siroilta ja seksikkäiltä, vain totuus voi olla aivan toinen.

Tiheän hermotuksen ansiosta jalkapohja voi antamaan silti oikeastaan tämän lisäksi huomattavasti isompi määrä tietoa, jos alustaan on suora ihokontakti. Lenkkitossuihin on kätketty jota moninaisimpia ominaisuuksia ja hienointa teknologiaa. Naisellisista korkokengistä pitävän kannattaa katsastaa esimerkiksi Minna Parikan sekä Juha Tarsalan mallistot.

Oisko kengät?

Ne pysyvät paremmin jalassa. Jos aikoo käyttää saappaita talvella, kannattaa valita tämän verran väljä koko, jotta jalkaan mahtuu sujauttamaan kevyet villasukat. Talvisaappaille jopa lisää, jospa näiden kanssa käytetään paksumpia sukkia. Uusimman tiedon mukaisesti ostettavissa kengissä pitäisi olla 17 mm ylimääräistä tilaa, tosiaan vanhaa suositellusta vähän lisää.

Kengät netistä

Saatan todeta, jotta tilaa vaikuttaa olevan, vaan todellisuudessa ainoastaan asiakas tietää parhaimmin asian laidan. Jos lesti käy itsensä jalkaan, korkeillakin kengillä jaksaa kävellä ilman, jotta jalat väsyvät.

Comments are disabled