Sähkötupakka vapaa informaatio

Sähkötupakka on saapunut jäädäkseen, toivottavasti myös päättäjillä onkin viisautta katsoa tässäpä jutussa isot mahdollisuudet. Sähkötupakan toinen osa on ampulli, jota sanotaan myös ampulliksi tai säiliöksi. Sähkötupakka sammuu heti kun lopetat imemisen ja käynnistyy enimmäkseen ilmanpaineen (imu) tai äänen vaikutuksesta.

Sähkötupakka – Elektroninen tupanki

Düsseldorfin hallinto-oikeus käsitettiin olevan kantajan puolella sekä hylkäsi lääkeluokitteluvaatimuksen ja korkein hallinto oikeus vahvisti tän päätöksen. Sähkötupakka on kuin tupakka, vain tupakoituasi et karista tästä tuhkaa ja tumppaa sitä tuhkakuppiin, vaan laitat tämän laukkuun taikka povitaskuun. Tupakanpolton saattaa lopettaa monella tavoin, joku saattaa lopettamaan ilman mitään apukeinoja, saat jauhaa nikotiinipurkkaa, leikkiä laastareilla vai kokeilla vahvempaa lääkitystä (Zyban, Champix).

Totuutta toki on se, niin että sähkötupakan höyry pitää sisällään monilla ihmisillä nikotiinia, mutta totta onkin myöskin sekin, niin että samalla tästä puuttuu tuhannet myrkky-yhdistelmät, jotka tavallisista savukkeista löytyy. Nestepatruunasta tulee poistaa suojapussi sekä kuminen korkki, joka päästä patruuna tulee laittaa höyrystäjään siten, jotta höyrystäjään käy se pää, josta korkki poistettiin.

Sähkötupakkaa

Sähkötupakka www.sähkötupakka.eu/sahkotupakka-ostos-saitit on vaikka vieläkään todella moderni tuote eikä tän tehoa tupakoinnin lopettamisen apuvälineenä ole oikeastaan tieteellisesti todennettu. Moni entinen tupakoija on silti kokenut sähkötupakan paremmaksi kuten muut nikotiinin korvaushoitotuotteet. Työterveyslaitos ja THL on reippaan selkeälinjaisesti esittäneet näkemyksensä sähkötupakan mahdollisesta haitallisuudesta sekä on lähtökohtaisesti tämän käyttämisen rajoittamisen kannalla.

Sähkötupakka

Esimerkiksi uusiseelantilaisen Aucklandin yliopiston tuoreesta tutkimuksesta käy toteen, niin että sähkötupakka vapauttaa yhtä tehokkaasti tupakoinnin lopettamisessa kuin nikotiinilaastari. 70%VG / 30%PG taikka oikeastaan 30%VG / 70%PG eli yhtä tärkeää onkin kiinnittää huomiota seoksen suhteeseen kuten nikotiinivahvuuden tarkkailuun ja maun valintaan. Olisiko päättäjien aika ottaa pää pois pensaasta sekä tehdä asialle jotain? Sähkötupakoinnin kustannukset on käyttäjälleen pienemmät kuten vanhanaikaisen tupakoinnin, eli käyttäjille tulee myöskin rahallista säästöä vaihtaessaan sähkötupakkaan.

Sähkötupakkaa

Tutkimuksia löytyy vaikka miten jo pelkästään EU:n alueelta mutta valvira ei jostain kumman syystä tahdo ottaa huomioon he muutama tutkimusta jotka ovatkin epätoivoisesti keskittyneet negatiivisten tulosten hankkimiseen. Nikotiinia sisältävää sähkötupakkaa voit tilata ETA-alueelta Suomeen 100% laillisesti. Gilbert keksi savuttoman, tupakattoman savukkeen.

Comments are disabled