Sähkötupakkaa

Ajan kuluessa, monien latauskertojen kuluttua patteri vähenee käyttökelvottomaksi kuten kaikkien muidenkin akuilla toimivien tuotteiden. Laitteen koossa joutuu tässäpä jo vähän antamaan periksi, eGoa ei pysty enää millään sekoittamaan oikeaan savuketta. Tupakkajäljitelmän ja savukkeiden vastikkeiden maahantuonti ei tupakkalain nojalla ole kielletty, eikä niitä koske tupakkalain mukaiset myyntirajoitteet. Tavallisen röökin korvikkeena e-savuketta käyttävälle tuntuma mikä syntyy suussa ja kurkussa höyryä sisäänvedettäessä onkin myöskin tärkeä.

( www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/sahkotupakka-turvallisuus)
Sähkötupakka koostuvat normaalisti kolmesta osasta; suukappaleesta, atomisaattorista sekä akusta. Nesteet voivat olla sekoitettu keskenään joissa suhteessa tahansa. E-neste onkin sähkötupakan varsinainen tupakanpuru, jonka sisältää ja maun jotta nikotiinin tarvittaessa. Onko todellakin niin, jotta sähkötupakka on valtiovallan täten lainsäätäjien sekä terveysviranomaisten mielestä vaarillisempaa kuin tavallinen tupakointi? Vai voisiko kysymys olla eturistiriidasta valtion verotulojen alentumisen pelossa? Tupakointi ruokkii Suomen valtion budjettia kuitenkin vuositasolla.

Poistaako sähkötupakka perinteisen kessun?

Tosin sähkötupakkaa voi ostaa nikotiinilla höystettynä, tällöin se tottakai addiktoi silloin missä tupakkakin. Mikäli keskityt vaan yhteen malliin sekä hankit ainoastaan välttämättömät tarvikkeet niin hinta onkin varmasti tupakoimista edullisempi.

Sähkötupakka liike saitit

Irroita patruuna mutta älä akkua. Sekä Yhdysvaltain lääkeviranomainen FDA niin että Maailman terveysjärjestö WHO on ilmaisseet huolensa tästä, niin että sähkösavukkeet saattavat houkutella nuoria käyttäjiä sekä saattavat johtaa kokeiluihin myös tupakkatuotteiden osalta. www.sähkötupakka.eu/sahkotupakka-turvallisuus . Sähkötupakan keskimmäinen lohko on nimeltänsä atomisoija täten porukan kielellä atomisoija.

Sähkötupakka täytyy laillistaa

Jostain syystä jopa jokainen normaalin savukkeen paksuiset akut ovat automaattisia. Riippuvuutta aiheuttavista aineista se saattaa pitää sisällään vaan nikotiinia, mikä lohko on säädeltävissä. Nikotiini nostaa verenpainetta, rasittaa sydäntä ja alentaa yleistä terveydentilaa mutta ei ole keuhkoahtauman sekä keuhkosyövän aiheuttaja.

Tunnetuin vekotin siinä oli Provari, jolla oli hintaa melkein 200 Euroa. Sähkötupakkaa voit toisin sanoen käyttää huoletta esimerkiksi sängyssä makoillessa vailla huolta nukahtamisesta sekä tulipalosta.

Comments are disabled