Talvitakit

Tuumataan vaatekaappia ja hengitetään vanhan takin alle usempi pusero ja ollaan katu uskottavia julkkisten stailiin -10 °C : Suomalaiset alkavat käyttää pitkähihaista paitaa. Käytän yleensä parka-tyylisiä talvitakkeja, koska asun keskustassa sekä kävelen useimmat matkat eri paikkoihin. Tilasin : takit.fi/talvitakki : takit.fi:stä talvitakin sekä tänään se sitten hyppytunnin aikaa tuli kotiovelle postimiehen käsissä. No okei menin mie jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään.

Talvitakit

Suomen ilmasto määrittelee usein tämän, mitä milloinkin kandee pukea päälleen. Suomi voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden. Valikoima kattaa monenlaisia värejä, materiaalija sekä kokoja. Villakangastakit sopivat parhaimmin vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Ja silloin se Lindexin ohuttopattu, hieman parkamallinen kuparinhohtoinen takki, mitä tuijottelen 6:n vuoden kuluttua edelleen ihastuneena, vaikka se on aika nähty jo.

Oh dear. Kyllähän tuolta kaapista löytyy myöskin laskettelutakkia, sun toisia ulkoiluvaatteita, vaan niitä nykyisin en laskenut tähän yhtälöön. Suomalaiset sanovat toisilleen: Pentele, jotta ulkona on kylmä!-300 °C : Helvetti jäätyy. Älä kärsi vuoden pakkasista enempää kuin on tarpeen, vain tilaa itsellesi lämmin talvitakki kätevästi verkosta. Mutta vain mennäänpä nykyään noihin tän 12kk takkiostoksiin eli tämän 12kk talvitakkeihin…

Talvitakki

Sitä seurasi todellinen rakkaustakki, musta-valkoinen kalanruotokuvioinen naisellinen takki, jota rakastin niin paljon, jotta käytin tän rikki. Katso myöskin, millaisen takin Madonna, Anne Hathaway, Eva Longoria ja muut julkkikset ovatkin valinneet. Eli käytössä yksi molempia.

Talvitakki

Valmistaudu vuoden pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin. Viisastuin viimevuodesta senverran, niin että menin hankkimaan itselleni talvitakin näinkin hyvissä ajoin. Se oli tummansininen duffeli, jota käytin taas seuraavat viisi vuotta, kunnes tympäännyin koko reuhkaan pysyvästi. -30 °C : Suomalaiset alkavat kuivata pyykkiä sisällä-40 °C : Suomen armeijan talviharjoitus perutaan liian lämpimän sään tähden.

Suomen armeijan talviharjoitus rupee. Pian ois aika ajatella talvitakin hankintaa. Ajattelin vaikka uhrata sen verran rahaa uuteen talvitakkiin, minkä tosiaankin on tarpeen. Ostosreissua varten on parasta miettiä muutama seikkaa valmiiksi, niin että todellisen takin löytäminen olisi helpompaa. Tätä onkin tässä jo etenkin viimeiset pari vuotta metsästetty nimenomaan nyt ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, vain tuohon asti ne ovatkin etenkin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miksi, oi MIKSI juuri NYT se täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, jahka pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei edes tulevalle talvelle pakosti olisivat.

Myös takin teettäminen onkin oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. tämä on punainen. Toinen takki jonka tuolta kaapista löytyy, vain ei näy näissä fotoissa on musta villakangastakkini, joka näkyy esim. tässä siis postauksessa. Syyssateet ovatkin jo saapuneet sekä talvikin on pian jo ovella.

Tutustu valikoimaan ja löydä toinen toistaan tyylikkäämpi, toimivampia ja lämpimämpiä talvitakkeja, mitkä pitävät sinut lämpimänä sekä kauniina Suomen pitkän ja pimeän talven yli. Lämpö, käytännöllisyys ja tyyli on saatu yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi.

Comments are disabled