Talvitakit

Täytemateriaalina oikea untuva ei oo nykyään löytänyt vertaistansa. Viime talvena jahka takki jäi ainoastaan haaveeksi, jahka havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, jahka niistä ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää näitä superkokoja. Lisäksi untuva on huomattavasti ekologisempi valinta kuten keinokuidut. Toinen takki minkä tuolta kaapista löytyy, vain ei näy näissä fotoissa onkin musta villakangastakkini, mikä näkyy esimerkiksi tässä siis postauksessa.

Talvitakit

( http://www.takit.fi/talvitakki)
Talvitakkien ostot tehdään henkilön mukaisesti vähintään puoli vuotta ennen. Syksyn takkivalikoimia tutkaillessani olen vaikka putkahtanut siihen tulokseen, niin että jokainen kivat takit ovat huomattavan tyyriitä, elikkä lopulta kustannukset menevät aika lailla tasan sikäli itsetehdyn kuin ostetun joskus. Tätä onkin tässäpä jo ainakin viimeiset muutama vuotta metsästetty juuri nykyään ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, vaan siihen asti he on etenkin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miten voikin olla, oi MIKSI juuri NYT se täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, kun pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei ees tulevalle talvelle välttämättä olisi.

Valmistaudu vuoden pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin. Katso myös, millaisen takin Madonna, Anne Hathaway, Eva Longoria sekä toiset julkkikset ovatkin valinneet. Jos et yleensä viihdy paljoakaan ulkona, saat valita hieman kevyemmän talvitakin taikka tutustua takit.fi:n tarjoamaan laajaan villakangastakkien valikoimaan.

Talvikauden talvitakit esittäytyvät mahtavina verkkokaupoissa

Mikäs sen mukavampaa, koska täällä tykätään takeista – periaatteessa. Kiristettävä huppu on ensiarvoisen tärkeä prosenttimäärä toimivaa toppatakkia. Kyllähän tuolta kaapista löytyy myös laskettelutakkia, sinun toisia ulkoiluvaatteita, mutta noita nykyään en laskenut tuohon yhtälöön. Tuulenpitävät materiaalit, lämmin vuori sekä päätä suojaava huppu tykkäävät sinut lämpimänä melkein säässä kuin säässä.

Paljon ulkoilua harrastava arvostaa tätä, että tekniset materiaalit kestävät tuulta sekä kosteutta, täytteet lämmittävät ja takin voi pestä. Kesällä en takkia käytä ollenkaan sekä muut kaudet vedän mieluusti samoilla vanhoilla.

Onneksi vaikka tarjoaa trendikkäät vaatteet säähän kuin säähän sekä näin onkin myös talvipakkasten laita. Viime syyskautena olin jälleen taas kerran takkiostoksilla sekä tilasin kevyen, jälleen parkamallisen toppiksen. Talvitakki http://www.takit.fi/talvitakki on aivan ehdoton hankinta kotimaassa.

Comments are disabled