Talvitakki

Vielä muutamia pitkään sitten musta ja harmaa oli verrattain hallitsevia sävyjä katukuvassa, mutta onneksi käynnissä olevan aikoina myöskin me henkilöt olemme uskaltaneet rupee pukeutua värikkäämmin. Niin ja menneiltä vuosilta tuttu makkaratoppaus tulee taas. Joo edullisesti sain ja se onkin hieman nafti… Valmistaudu vuoden pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin. Suomen syksy on sikäli pikainen, jotta kevyellä talvitakilla pärjää kovin koko kauden.

Talvitakit

No okei menin minä jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään. Tuumataan vaatekaappia sekä imutetaan vanhan takin alle usempi pusero ja olemme katu uskottavia julkkisten stailiin -10 °C : Suomalaiset alkavat käyttää pitkähihaista paitaa. Eikä tämä kai oikeasti edes ole kovin lämmin. Syksyn tullen ihmiset kääriytyvät talvitakkeihinsa, jotka on kenties vuoden tärkein vaatehankinta. Suomen armeijan talviharjoitus alkaa. takit.fi:llä ei sentään ole unohdettu tyylikkyyttä ja muodikkuutta, vaan tarjoamme trendikkäät vaatteet säähän kuten säähän ja niin myöskin kylmiin pakkasilmoihin.

Se on selkeä yhdistää arkeen kuin juhlaan sekä nykyään se onkin ainoa virallisempi talvitakki mikä omistan. Aijjoo, taisin vetää yläasteen- ja lukion hyvinkin pitkälti yhdellä samalla mustalla toppatakilla… Suomen ilmasto yleensä määrittelee tiukasti tämän, jota kulloinkin kannattaa ylleen pukea. Noh niin nykyään puolessa välissä talvea vielä pääsen esittelemään talvitakkini, vain parempi se myöhään kuin ei milloinkaan.

Ja kun tekee itsekin, voi sellaisen jahka haluaa! Joten eikun suunnittelemaan. Ainoa huono asia onkin siinä että mutta alkaa olemaan aika huomattavasti ikää ja tämä näkyy jo hieman päälle. se onkin punainen. Kolme vuotta silloinkaan hankin punaisen villakangastakin, mikä onkin mukava oikeastaan, mutta…

Talvitakki

Talven pakkaset taittuvat paljon helpommin, jahka ylläsi on superlämmin ja laadukas naisten talvitakki. Mikäli kävelet työmatkasi pääsääntöisesti omalla autolla tai joukkoliikennettä käyttäen ja tyylisi on muutenkin juhlavampi, sikäli linjakkaat, polviin ulottuvat tai tätä lyhyemmät villakangastakit sopivat käyttötarpeisiisi parhaimmin.

/ www.takit.fi/talvitakki /
Talvitakki pystyy olla silti kirkkaanvihreä, mutta tän ei pakosti tarvitse koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän he näy varsinkaan pidemmän takin alta.

Comments are disabled